Multisport team

Multisportträning 2019

Gemensamma träningar där vi blandar mellan grenarna löpning, mountainbike och paddling och styrketräning för de olika grenarna. Man behöver inte köra någon tävling för att vara med, man kan vara med för att få variation i sin träning eller prova något nytt. På framför allt paddlingen kommer vi ha mycket teknikfokus och det kommer finnas viss tillgång till utrustning att låna.

Tisdagar 18.30 går bra att ansluta närsomhelst. Gemensamma träningar och träningsplanering.

 

Nytt Team Åre 2018

Efter tidigare framgångar i lagklassen tänkte vi följa upp med att supporta med träning och förberedelser till klasserna DUO, STAFETT eller SOLO. http://www.areextremechallenge.se/

2016
Bågen spändes ytterligare till året race och det gamla laget utökades med ytterligare ett med tre glada, entusiastisk och nyinskolade multisportare. Nya laget gick under coachens bevakning från och med december och individuell träning blandades med ett gemensamt träningspass i månaden. Allmän träning och upplägg inledningsvis övergick sedan mot mer grenspecifik träning mot deras grenar med paddling, löpning och cykling. Spänningen, förväntan och glädjen kantade resan till Åre och det rutinerade laget ledsagade alla detaljer på plats. Tävlingen genomfördes enligt plan på ett mycket imponerande sätt. 7 månaders träning inom en ny gren gör prestationen än större och glädjen och denna gemensamma “resa” gjorde också att det var lite vemod och tår i ögat när det då var över.
2015
 team åre

I somras hade Team Sportia ett glatt lag med i tävlingen Åre Extreme Challenge och de kommer att köra igen. En utmaning med paddling, löpning och cykel i den vackra fjällmiljön. Med inriktad träning men på en gladamatörnivå tyckte de att det var en fantastisk upplevelse. De körde under devisen “kan vi så kan ni” och nu är vi redo att till 2016 års tävling komplettera med ytterligare ett lag.

Då ni kör som lag så kör man var sin disciplin med paddling på Åresjön, löpning upp och ner på Åreskutan, mountainbikecykling bland fjäll och myr tillbaka till målgång på Åre torg.

För att få det till en upplevelse även för er så ser vi till att ordna med mycket runt omkring så ni kan fokusera på er sträcka. Vi ordnar med träningsupplägg inom de olika grenarna. Tanken är att göra det till en rolig upplevelse tillsammans som passar er som tränar någon gång i veckan.

Coaching, tränings och teknikansvarig
John